четверг, 3 сентября 2009 г.

5 вересня – ювілейний Всеукраїнський Олімпійський урок з ЮніорБанком!

5 вересня по всій Україні відбудеться ряд заходів в рамках унікальної акції, якої немає аналогів у світі — Олімпійського уроку.
В Києві головне дійство прийматиме Майдан Незалежності.
Протягом декількох годин по вулиці Хрещатик на спеціально облаштованих спортивних майданчиках за участю наставників і спортсменів, а також вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл проходитимуть майстер-класи, тренування, змагання, різноманітні естафети та конкурси.
У заході візьмуть участь Олімпійські чемпіони та призери, видатні тренери та діючі спортсмени, члени Української академії спорту та Комісії атлетів НОК, зірки естради та
команда ЮніорБанку (VISA)!
Кожен бажаючий зможе не лише стати свідком відкритого Олімпійського уроку, а й активним учасником, спробувавши власні сили в будь-якому виді спорту.
Початок урочистого відкриття акції 5 вересня о 12:00 на Майдані Незалежності (біля монументу Незалежності).
Організатори свята: Національний олімпійський комітет України, Міністерство освіти і науки України, Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, Київська міська державна організація.

Довідково:

Вже вп’яте за ініціативи президента НОК України Сергія Бубки Національний олімпійський комітет реалізовуватиме акцію щодо проведення Всеукраїнських олімпійських уроків у загальноосвітніх школах країни, яка стартує саме 5 вересня.
Тисячі діточок з різних куточків нашої держави отримають можливість познайомитися та поспілкуватися з олімпійськими чемпіонами й призерами, видатними спортсменами й тренерами, а також більше дізнатися про історію олімпійського руху, його ідеї та принципи, загартувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

А в цьому році ЮніорБанк став партнером Всеукраїнських шкільних змагань «Ігри Чемпіонів». Картка ЮНІОРА — це картка учасника. 
Приходьте та покажить себе в Олимпійських видах спорту, підтримайте команду ЮніорБанка та просто весело провести час у колі сім'ї і друзів!


Да, метко подмечено, "А ваш дворник большой пошляк. Разве можно так напиваться на рубль?" Лучшие системы контроля, я попробовал — мне понравилось.

Всплыла в памяти (кверху пузом) фраза: "- А можно так — утром стулья, а вечером деньги? — Можно, но деньги — вперед!" Лучшие новости авто Bentley, вот что сеть животворящая делает!

Ну и напоследок... Раскрутка сайтов в Краснодаре — красота и удобство рядом с вами!

Комментариев нет:

Отправить комментарий